Velkommen til min Gæstebog
Tak fordi du kiggede forbi når du nu alligevel er her så skriv lige en lille hilsen her i min gæstebog på forhånd TAK skal du have...
Skrevet af Ludvig Fruerlund, d. 28-01-2009
Jeg er afkomme af Henning fruerlund , fødd 1992 i helsingborg, sverige. Jeg har også en syster hvis heder Linnea, fødd 1998.

Hilsen Ludde & Henning Fruerlund


E-mail:
Skrevet af Manuela, d. 17-09-2008
Kære Gitte
Vi ønsker dig alt mulig held med din teori og videre forløb, det skal nok gå. :-) Vi krydser hvad der krydses kan.
Pøj pøj
Kærlig hilsen Manuela & familien


E-mail:
Hjemmeside: www.mejlbyminizoo.dk
Skrevet af Finn Fruerlund, d. 17-07-2008
Hej Gitte
Jeg håber det grå bedre med din dobbeltsiddede lungebetændelse. Her hos os går det fint, vi er nu ved at pakke campingvognen og drager afsted til Balatonsøen sammen med Kim og Jane og deres børn m. påhæng. det skal nok blive en god tur når de 1500 km derned er overstået forhåbentlig mandag. Her har de sidste 3-4 weekender stået på henholdsvis bryllup i Odder og studenterfest i Them for Casper Thomas nevø og nu på lørdag skal vi så til en børnefødselsdag igen i Them. Derudover har vi jo fejret Sørens studentereksamen. Så jeg tror vi trænger til ren afslapning i de 14 dage vi er i Ungarn. Kan i hygge jer - håber snart vi ses.
Knus
Thomas og Finn


E-mail:
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.dk/finnfruerlund
Skrevet af Ann Majbritt Fruerlund, d. 27-06-2008
Her er en lille hilsen fra mig.Håber at se rigtig mange af jer til vores slægtsfest.Og hej til vita kan godt huske dig,selvom det er længe siden.


E-mail:
Skrevet af Julia Fruerlund, d. 20-06-2008
Vad roligt att läsa lite om släkten o namnet! :) Fin hemsida!


E-mail:
Skrevet af Sofie Fruerlund, d. 11-06-2008
Hej Gitte. Faldt lige over din side. Jeg er oldedatter til Alfred Fruerlund. det er korrekt at Villy Fruerlund er hans søn (og min morfar). Hans første kone hed Lilian Fruerlund (født Fenger-Knudsen)og de to fik så min moster (Kate) Brigitte og min mor (Ann) Majbritt. Min moster mødte Johnny Nielsen og de fik Frank, 28, Michael, 26 og Jeanette, 21. Frank er nu selv far til en lille dreng på knap 2 år. Han hedder Lukas ( er i tvivl om det er med c eller k). Min mor fik så mig (sofie, 21) og min lillesøster monique, 13. Jeg er nu selv gift (med Kenneth Nielsen) og mor til 2: Molly på 22 måneder og Tommy som er 12 dage. er klar over at du vidste det meste, men måtte bare lige lade dig vide at min mormor hed Lilian. Hun var min morfars store kærlighed. Desværre døde hun meget ung. Det var vist nok lige hvad jeg kan fortælle dig nu, men vender naturligvis tilbage når jeg har snakket med min Morfar. MVH (Lilian) Sofie Fruerlund:)


E-mail:
Hjemmeside: -
Skrevet af Vita Petersen, d. 08-06-2008
hej
Jeg sidder for sjov skyld og søger på navnet Fruerlund via google, da jeg er i gang med at lave slægtsforskning - min var var bror til Villy Fruerlunds mor, Johanne, men jeg er ikke nået meget længere end til Villys fødsel - jeg ved godt, der er 2 piger fra hans første ægteskab, men dem har jeg ikke haft kontakt med siden 1967 - 68. Hvis du ved mere om den del af familien, er jeg meget interesset. Hilsen Vita


E-mail:
Skrevet af Svend Melholt, d. 23-02-2008
Hej Gitte. Jeg har efterfølgende set lidt nærmere på din hjemmeside - og er selvfølgelig nu ikke i tvivl om hvem du er og hvordan du kender Bo.

Jeg var bare ikke grundig nok før jeg greb til at skrive.

Hils Bjarne og børnene.


E-mail:
Skrevet af Sofie Lidborn Fruerlund, d. 22-02-2008
Hej Gitte!
Vilken fin hemsida! Det var kul att få lära känna lite mer av sitt efternamn och sin släkt. Tack! Ha det så gott! Vi hörs.


E-mail:
Hjemmeside: http://iceblueeys.spaces.live.com/
Skrevet af Sanne B. Andersen, d. 19-02-2008
Hej
Fandt frem til din hjemmeside pga. efternavnet Fruerlund. Jeg søger slægten Fruerlund her i Danmark som har en slægtning eller familie i Sverige. mvh
Sanne


E-mail:
Hjemmeside: www.carlslund-borgstrom.dk
Skrevet af Elin Løvborg, d. 23-12-2007
Hej, ja så fik vi set jeres hjemmeside, det ser jo ud til at jeres skildpadder har klaret sig godt, så det var jo fint i kunne give dem et nyt hjem.
Ps, tak for jeres nytårshilsen 2006/07, og undskyld vores drillerier.I ønskes en rigtig god jul, og et godt nytår.


E-mail:
Skrevet af Familien Hansen, d. 20-12-2007
Kære allesammen
I ønskes en rigitg god jul samt et lykkebringende nytår.
De kærligste hilsner
Manuela & Familien


E-mail:
Hjemmeside: www.mejlbyminizoo.dk
Skrevet af Paw Fruerlund Jensne, d. 19-03-2007
Sad lige og google'de mit eget navn og så kom jeres side frem.
Go' fornøjelse med siden.
Mvh.
Paw Fruerlund Jensen


E-mail:
Skrevet af sabina, d. 20-03-2005
den sidde var go hilsen sabina


E-mail: